Täällä pääset hieman tutustumaan joihinkin toiminnassamme aktiivisesti mukana oleviin ohjaajiin!


Bilqis
”Moikka! Mä oon Bilqis, ja asustan Helsingissä. Mä oon käyny täällä leireillä jo monia vuosia ja tänä vuonna päätin lähteä toimintaan mukaan ja aloittaa leiriohjaajana. Mä tykkään Musiikista (etenkin K-popista), koripallosta, tanssimisesta ja animesta. Mulle on tärkeetä hauskanpito ja mun kaverit. Itsekin toivoisin että kaikilla leiriläisillä olisi mukava olla ja että kaikki saisivat uusia kavereita vähän niinkuin mäkin. Mä oon tosi mukava ja puhelias ja mulle voi aina tulla keskustelemaan!”

Bobi
”Bobi on hauska ja heittäytyvä ohjaaja. Hänen mielikuvitus on vieläkin tallessa niin jos on tylsää, tiedät kenen luo mennä. Hän on yksi lapsista, mutta aikuisen vartalossa. Hänen lempi leirimuisto on, kun häntä heitettin kylmään veteen 3 kertaa putkeen totuus ja tehtävässä”

Camilla

”Moi ! Olen Camilla, ja olen käynyt leireillä jo useita vuosia. Olen oppinut ja saanut leireiltä niin paljon hyviä muistoja ja ystäviä. Pidän kaikesta askartelusta, uimisesta ja koripallosta etenkin kavereiden kanssa! Olen sosiaalinen, positiivinen ja energinen ihminen, joka rakastaa leirien tiivistä tunnelmaa! Monista leirimuistoista suosikeikseni on jäänyt koko ensimäinen leirini ja pitkät melonta retket!”

El

”Moi, mä oon El, ja asun Helsingissä.Oon ollut leiriohjaajana nyt vuoden ja lähdin toimintaan mukaan kun olin leiriläinen. Tykkään animesta, cosplaysta ja kaikesta ”nörttimaisesta”. En pysty sanomaan mun mukavinta leirimuistoa, koska jokainen on mulle tosi rakas mut jos sanoisin yhden se ois kun kävin mun ekalla leirillä. Oon tosi kiva tyyppi ja oon kans tosi sosiaalinen! Mulle voi aina tulla juttelemaan. Toivon näkeväni teitä leireillä!”

Isaac
”Moro! Mun nimi on Isaac. Olen 26-vuotias rento ja hauska leiriohjaaja. Mun lempiasioita on suurimmaks osaks videopelit ja japanilainen kulttuuri. Munkaa on helppo jutella ja leirit on kesän parasta aikaa ! Lähe mukaan tekemään yhdessä ikimuistoinen leiri! Nähdään pian”

Jaani
”Moi! Oon Jaani, opiskelija Helsingistä. Oon musiikkihenkilö, eli tuotan musiikkia ja soitan pääsoittimena kitaraa. Muhun törmää todennäköisimmin musaleireillä! (kuvassa mä karnevaaleilla Saksassa) 😎”

Jasper
”Moro! Mä oon Jasper ja tulin ohjaamaan leirejä viime kesänä. Asun Riihimäellä, ja tykkään videopeleistä, animesta sekä liikunnasta. Lempi asiani leireillä ovat uusiin ihmisiin tutustuminen sekä uuden toiminnan keksiminen ja pitäminen. Ennen omaa ensimmäistä leiriä olin hieman skeptinen, että onko tämä muka edes niin hauskaa, mutta olen leireillä tutustunut moniin uusiin ystäviin ja tehnyt paljon hyviä muistoja, joten kannatan tulemaan reippaasti mukaan!”

Kareem
”Moi! Mun nimi on Kareem ja oon alottanut leirillä käymisen 2008 ja apuohjaajaksi siirtyny 2013. Oon positiivinen ja iloinen persoona ja tuun joka vuosi leireille nauttimaan kesästä ja ohjaamaan. Odotan innolla tulevaa leirikesää ja toivon näkeväni mahdollisimman paljon uusia leiriläisiä. =)”

Karpalo
”Heippa! Oon Karpalo, Espoolainen nuori, joka on käynyt SDPL:n leireillä jo kahdeksan vuotta. Oon päässyt myös pariin otteeseen ohjaamaan vuonna 2021 kesällä ja pidin siitä tosi paljon sen takia, että pääsi tutustumaan ja viettämään aikaa erilaisten ihmisten kanssa. Henkilökohtaisesti omia lempi juttuja leireillä on tietenkin omat vanhat kaverit, mutta myös uusien tuttavuuksien saaminen. Se tunnelma ja yhteishenki, joka jokaisen leiriviikon aikana syntyy on jotain jota ei voi korvata millään. Leireillä on aina tosi turvallinen fiilis ja aina, kun leirille menee tuntuu, että on joku porukka johon kuuluu. Näistä syistä mä suosittelen leireille tulemista hyvinkin paljon :)”

Kirsikka
”Moikka! Mun nimeni on Kirsikka, asun Espoossa yhdessä aviomieheni kanssa, ja opiskelen varhaiskasvatuksen opettajaksi Helsingin yliopistossa. Olen ollut mukana SDPL:n leiritoiminnassa vuodesta 2009, ja aloittanut apparin hommat helmikuussa 2013. Ensimmäisen leirini leiripäällikkönä vedin kesällä 2017, kun järjestimme ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa nyt jo perinteiseksi muodostuneen AasiaPop -leirin. Kansainvälisessä toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2013, josta lähtien olen osallistunut nuorisovaihtoihin Islannissa, Italiassa ja Suomessa niin osallistujana kuin ryhmänohjaajanakin, sekä osallistunut Helsinki Teamin järjestämälle opintomatkalle Berliiniin. Olen ollut mukana järjestön toiminnassa myös hallitustasolla kaudesta 2016-2017 alkaen, ja toiminut hallituksen varapuheenjohtajana jo useamman toimintakauden ajan.
Parhaat leirimuistoni liittyvät vahvasti ihmisiin, olenhan tavannut niin aviomieheni kuin läheisimmät ystäväni leirien kautta. Leireillä syntyy aina täysin omanlainen leirikupla, jolloin parhaassa tapauksessa viikon aikana saa solmittua ystävyyssuhteita, jotka kestävät vielä pitkälle tulevaisuuteen!”

Minea

”Moi, mä oon Minea ja kouluttauduin ohjaajaksi viime kesänä. Mun mielestä leireissä on parasta kaverit ja yhteishenki. Parhaita leiri muistoja  on paljon, mutta ehdottomasti murkku leirit ovat jääneet mieleen!”

Sami
”Heips. Olen energinen, positiivinen ja iloa täynnä oleva nuori mies. Leiritoimintaan lähdin mukaan ystävän kutsusta kolmisen vuotta sitten. Olen työskennellyt ja työskentelen edelleen päiväkodissa milloin minkäkin ikäisten lasten parissa. Lisäksi opiskelen yhteisöpedagogiksi humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Tykkään pelata pelejä ja kerätä kaikenlaista liittyen tietokoneisiin. Musiikkia myös koitan kovasti harrastaa vaihtelevalla menestyksellä. Minua saattaa nähdä leirillä kun leirillä mutta pääosin murkkuleireillä ja aasiapopleireillä
Toivottavasti näemme leireillä :)”