Lyhyet esittelyt aktiivisesti leiritoiminnassamme mukana olevista ohjaajista.

El

”Moi, mä oon El, ja asun Helsingissä.Oon ollut leiriohjaajana nyt vuoden ja lähdin toimintaan mukaan kun olin leiriläinen. Tykkään animesta, cosplaysta ja kaikesta ”nörttimaisesta”. En pysty sanomaan mun mukavinta leirimuistoa, koska jokainen on mulle tosi rakas mut jos sanoisin yhden se ois kun kävin mun ekalla leirillä. Oon tosi kiva tyyppi ja oon kans tosi sosiaalinen! Mulle voi aina tulla juttelemaan. Toivon näkeväni teitä leireillä!”

Camilla

”Moi ! Olen Camilla, ja olen käynyt leireillä jo useita vuosia. Olen oppinut ja saanut leireiltä niin paljon hyviä muistoja ja ystäviä. Pidän kaikesta askartelusta, uimisesta ja koripallosta etenkin kavereiden kanssa! Olen sosiaalinen, positiivinen ja energinen ihminen, joka rakastaa leirien tiivistä tunnelmaa! Monista leirimuistoista suosikeikseni on jäänyt koko ensimäinen leirini ja pitkät melonta retket!”

Minea

”Moi, mä oon Minea ja kouluttauduin ohjaajaksi viime kesänä. Mun mielestä leireissä on parasta kaverit ja yhteishenki. Parhaita leiri muistoja  on paljon, mutta ehdottomasti murkku leirit ovat jääneet mieleen!”