Täällä pääset hieman tutustumaan joihinkin toiminnassamme aktiivisesti mukana oleviin ohjaajiin!

Camilla

”Moi ! Olen Camilla, ja olen käynyt leireillä jo useita vuosia. Olen oppinut ja saanut leireiltä niin paljon hyviä muistoja ja ystäviä. Pidän kaikesta askartelusta, uimisesta ja koripallosta etenkin kavereiden kanssa! Olen sosiaalinen, positiivinen ja energinen ihminen, joka rakastaa leirien tiivistä tunnelmaa! Monista leirimuistoista suosikeikseni on jäänyt koko ensimäinen leirini ja pitkät melonta retket!”

El

”Moi, mä oon El, ja asun Helsingissä.Oon ollut leiriohjaajana nyt vuoden ja lähdin toimintaan mukaan kun olin leiriläinen. Tykkään animesta, cosplaysta ja kaikesta ”nörttimaisesta”. En pysty sanomaan mun mukavinta leirimuistoa, koska jokainen on mulle tosi rakas mut jos sanoisin yhden se ois kun kävin mun ekalla leirillä. Oon tosi kiva tyyppi ja oon kans tosi sosiaalinen! Mulle voi aina tulla juttelemaan. Toivon näkeväni teitä leireillä!”

Jaani
”Moi! Oon Jaani, opiskelija Helsingistä. Oon musiikkihenkilö, eli tuotan musiikkia ja soitan pääsoittimena kitaraa. Muhun törmää todennäköisimmin musaleireillä! (kuvassa mä karnevaaleilla Saksassa) 😎”

Jasper
”Moro! Mä oon Jasper ja tulin ohjaamaan leirejä viime kesänä. Asun Riihimäellä, ja tykkään videopeleistä, animesta sekä liikunnasta. Lempi asiani leireillä ovat uusiin ihmisiin tutustuminen sekä uuden toiminnan keksiminen ja pitäminen. Ennen omaa ensimmäistä leiriä olin hieman skeptinen, että onko tämä muka edes niin hauskaa, mutta olen leireillä tutustunut moniin uusiin ystäviin ja tehnyt paljon hyviä muistoja, joten kannatan tulemaan reippaasti mukaan!”

Karpalo
”Heippa! Oon Karpalo, Espoolainen nuori, joka on käynyt SDPL:n leireillä jo kahdeksan vuotta. Oon päässyt myös pariin otteeseen ohjaamaan vuonna 2021 kesällä ja pidin siitä tosi paljon sen takia, että pääsi tutustumaan ja viettämään aikaa erilaisten ihmisten kanssa. Henkilökohtaisesti omia lempi juttuja leireillä on tietenkin omat vanhat kaverit, mutta myös uusien tuttavuuksien saaminen. Se tunnelma ja yhteishenki, joka jokaisen leiriviikon aikana syntyy on jotain jota ei voi korvata millään. Leireillä on aina tosi turvallinen fiilis ja aina, kun leirille menee tuntuu, että on joku porukka johon kuuluu. Näistä syistä mä suosittelen leireille tulemista hyvinkin paljon :)”

Kirsikka
”Moikka! Mun nimeni on Kirsikka, asun Espoossa yhdessä aviomieheni kanssa, ja opiskelen varhaiskasvatuksen opettajaksi Helsingin yliopistossa. Olen ollut mukana SDPL:n leiritoiminnassa vuodesta 2009, ja aloittanut apparin hommat helmikuussa 2013. Ensimmäisen leirini leiripäällikkönä vedin kesällä 2017, kun järjestimme ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa nyt jo perinteiseksi muodostuneen AasiaPop -leirin. Kansainvälisessä toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2013, josta lähtien olen osallistunut nuorisovaihtoihin Islannissa, Italiassa ja Suomessa niin osallistujana kuin ryhmänohjaajanakin, sekä osallistunut Helsinki Teamin järjestämälle opintomatkalle Berliiniin. Olen ollut mukana järjestön toiminnassa myös hallitustasolla kaudesta 2016-2017 alkaen, ja toiminut hallituksen varapuheenjohtajana jo useamman toimintakauden ajan.
Parhaat leirimuistoni liittyvät vahvasti ihmisiin, olenhan tavannut niin aviomieheni kuin läheisimmät ystäväni leirien kautta. Leireillä syntyy aina täysin omanlainen leirikupla, jolloin parhaassa tapauksessa viikon aikana saa solmittua ystävyyssuhteita, jotka kestävät vielä pitkälle tulevaisuuteen!”

Minea

”Moi, mä oon Minea ja kouluttauduin ohjaajaksi viime kesänä. Mun mielestä leireissä on parasta kaverit ja yhteishenki. Parhaita leiri muistoja  on paljon, mutta ehdottomasti murkku leirit ovat jääneet mieleen!”