Talvi-AasiaPop -leiri 02.-06.01.2020 Sammalniemen leirikeskuksessa Juupajoella.

Uusi vuosikymmen pärähtää käyntiin mahtavalla tavalla, kun jo perinteeksi muodostuneen Aasialaisen populaarikulttuurin leirin rinnalle saapuu uusi Talvi-AasiaPop–leiri!

11-16-vuotiaille tarkoitetulla leirillä intoudutaan tanssimaan, pelailemaan, taiteilemaan, ja tutustumaan talvisissa maisemissa, tietenkin Aasia-Pop –teemalla! Mukana myös leireille ominaista tekemistä, kuten saunomista, nuotioilta, sekä viimeisen illan leiridisco. Sään salliessa pyrimme myös nauttimaan talvisista maisemista mm. pulkkaillen, hiihtäen ja luistellen.

Leirin hinta on 120€ (sisarale 20€), ja se sisältää yhteiskuljetuksen Helsingistä ja Tampereelta, täysylläpidon sekä tapaturmavakuutuksen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: info@sdplhkiuusimaa.fi

HUOM! Ilmoittautuminen viimeistään 16.12.2019 klo 20:00 mennessä! Ilmoittautumisen yhteydessä  kerro osallistujan nimi ja syntymäaika, huoltajan nimi, kotiosoite, huoltajien puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruokavaliot, allergiat ja muut toimintaan vaikuttavat terveystiedot. Vahvistamme ilmoittautumiset mahdollisimman pian sähköpostitse.