Talvi-AasiaPop -leiri 02.-06.01.2020 Sammalniemen leirikeskuksessa Juupajoella.

Uusi vuosikymmen pärähtää käyntiin mahtavalla tavalla, kun jo perinteeksi muodostuneen Aasialaisen populaarikulttuurin leirin rinnalle saapuu uusi Talvi-AasiaPop–leiri!

11-16-vuotiaille tarkoitetulla leirillä intoudutaan tanssimaan, pelailemaan, taiteilemaan, ja tutustumaan talvisissa maisemissa, tietenkin Aasia-Pop –teemalla! Mukana myös leireille ominaista tekemistä, kuten saunomista, nuotioilta, sekä viimeisen illan leiridisco. Sään salliessa pyrimme myös nauttimaan talvisista maisemista mm. pulkkaillen, hiihtäen ja luistellen.

Leirillä tehdään myös retki Tampereen taidemuseoon, jossa pääsemme tutustumaan kahteen aiheeseen sopivaan taidenäyttelyyn opastetulla kierroksella. Museoretki tehdään lähtöpäivänä matkalla Helsingistä Sammalniemeen, ja sisäänpääsymaksu sisältyy leirin hintaan.

Leirin hinta on 120€ (sisarale 20€), ja se sisältää yhteiskuljetuksen Helsingistä ja Tampereelta, täysylläpidon sekä tapaturmavakuutuksen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: info@sdplhkiuusimaa.fi

HUOM! Ilmoittautuminen viimeistään 16.12.2019 klo 20:00 mennessä! Ilmoittautumisen yhteydessä  kerro osallistujan nimi ja syntymäaika, huoltajan nimi, kotiosoite, huoltajien puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruokavaliot, allergiat ja muut toimintaan vaikuttavat terveystiedot. Vahvistamme ilmoittautumiset mahdollisimman pian sähköpostitse.