Viiden viikonlopun koulutuskokonaisuus Östersundomin leirikeskuksessa.

Ohjaajakoulutuksien päivämäärät:

7.-9.1.2022

4.-6.2.2022

4.-6.3.2022

1.-3.4.2022

6.-8.5.2022

Kaikissa koulutuksissa pääset mm. syventymään ohjaamiseen uudenlaisilla tavoilla, reflektoimaan jo oppimiasi taitoja, sekä vaihtamaan ajatuksia ja ideoita muiden ohjaajakollegoiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin sähköpostitse osoitteeseen info@sdplhkiuusimaa.fi. Muistathan mainita viestissä nimesi ja ruokavaliosi, sekä yhteystiedot, joiden kautta sinut voi tavoittaa. Halutessasi voit liittää mukaan myös lyhyen esittelyn itsestäsi!

Östersundom

Östersundomin leirikeskus on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen toimipaikka, joka on erikoistunut luonto- ja ympäristöasioihin. Talo on vanha koulu, jossa on iso noin 70 neliön liikuntasali sekä kaksi huonetta, pienempi noin 50 neliötä ja suurempi lähes 100 neliötä. Tämän lisäksi talosta löytyy sauna ja peseytymistilat

Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, tämä tarkoittaa sitä, että Östersundomissa pyritään toimimaan mahdollisimman ekologisesti. Talosta ja roskakatoksesta löytyy lajittelupisteet. Energiaa ja vettä käytetään säästäen ja jätteet lajitellaan huolellisesti.